01-29-2014, 12:40 AM
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Мак на конац сам исправио, упућено је АЦБ-у за ватерполо.
Што се тебе тиче, поређење КК-а и ФК-а ти није на месту. Позиваш се на дуг од 48 милиона, а заборављаш да је изворни КК залеђен са дугом од неких 15-20 милиона. Овај садашњи КК је пре две и по године стартовао из финансијског плуса у којем је пословао дотадашњи Човићев приватни клуб. Да би правио ту врсту поређења, морао би неко гумицом ФК-у да избрише 48 милиона дуга и да оба клуба које поредиш стартују са равноправних стартних позиција. Како је то немогуће, мани ме оваквих поређења.
Идемо редом….
Не пада ми на памет да ишта овде упоређујем. Ништа ја не заборављам. Ја знам да делије масовно прате и да су пратиле КК и у Евро Лиги и сада у Евро Купу. А та дељења на ”изворан” клуб овај или онај ме уопште не занима. Ја гледам, бодрим и пратим КК Црвена Звезда Телеком који нема дугове и у коме се зна ко пије ко плаћа за разлику већ дуги низ година од ФК-а од кога ми образи бриде када ми их неко помене….
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Даље, кажеш да је све ово склањање са правих проблема. Па има ли већег склањања од проблема од тога што људи масовно почињу ФК-у да окрећу леђа и пажњу посвећују КК-у. Па јебем му матер, то су гробари радили годинама када нису могли фудбалски дерби да добију, само их је кошарка тада интересовала и држала у животу. И дан данас су за фудбал у страху, док им очи цакле када се спомиње кошарка. Јел треба као они да будемо?
Него шта него је склањање са правих проблема. Проблем који је убедљиво најургентнији је ФК. Тамо је општи смрад. Па ваљда ћу да се посветим највећем проблему ако покушавам да решавам ствари а не да дискутујем да ли је сада Шилб најурен, какав је однос између Радоњића и Шилба, да ли је у свему томе Човић умешао прсте и шта ти ја знам. А о пакистанцима да полемишем и да их узимам у уста ми не пада на памет јер ми они никада нису били мерило ни за шта па тако неће ни овај пут.
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Шта је Човић као потпредседник ФК-а задужен за финансије урадио да ФК живне из те ситуације?
Покушао је мртвог Џају, лопине Кокезе и Тончеве да помери са мртве тачке јасно им стављајући до знања да клуб нема ни трунке више времена да чека. Паметном доста. Епилог: диго руке и пустио јахаче апокалипсе (у ове јахаче не сматрам Џају) да униште и ово мало поноса што је остало….