Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Писмо фудбалском клубу!

Quote:"Поштована господо,
Ово вам пише навијач Црвене звезде од 39 година, који свакога дана, поред тога што брине како да прехрани породицу, више брине око тога шта и како се дешава у мом вољеном клубу. Не знам да ли хоћете, желите или можете да прочитате овај мој мејл, али ја имам обавезу да вам се као навијач обратим и себи олакшам душу напаћену.
Чему ви служите као управа клуба? Зашто сте господо доведени оне ноћи у клуб? Шта је прави разлога вашег упада? Да ли је то можда да Звезду спасите даљег пропадања или да је скроз упропастите? Зашто сваког дана стижу најружније вести из мог вољеног клуба, и то само зато што нико од вас неће да ради оно што треба и зашто је доведен! Имате ли ви образа, има ли неко од вас имало стида према нама, обичним навијачима, који одвајамо последњи динар како бисмо били на трибини и по киши, и по снегу, и по сунцу, бодрећи свој вољени клуб? Да ли је вас брига за нас обичне навијаче или сматрате да смо довољно луди што оволико волимо клуб, па и по цену да га упропастите?
Господо... Гладни смо титуле, гладни смо успеха, и гладни смо искрености према нама! Докле више једно да причате и да се сликате, а друго да радите? Ако вам је тешко наћи новац за играче, будите искрени према тим момцима, реците да немате, дајте им папире, а ми да играмо с нашим клинцима, ако у међувремену и они не оду из клуба, а само у данашњем дану сте, господо, изгубили бисере Луку Луковића и Шишкова!!!
Зашто нас свакога дана стављате на стуб срама, да се срамимо пред децом која нас питају када ће титула јер, рецимо, моји синови је још нису запамтили... Срамимо се од комшија, пријатеља, савијамо главе на питање шта се ово дешава у Црвеној звезди... Нама бриде образи, ми смо ти који не идемо на спавање весели, већ са мишљу како да пронађемо новац да помогнемо клубу, док вас за то баш брига очигледно и сваког дана гледате како наш клуб пропада, како нисмо у стању децу нашу да платимо, како ниједно појачање не долази, и како нас, да извинете, запишава ко год стигне!!!
Ово је писмо обичног навијача, забринутог за свој вољени клуб! Искрено забринутог, који више неће и не може да чути док гледа и чита свакодневну бруку која се наставља као нека шпанска серија...
Или нешто предузмите, или одлазите... Спакујте своје ствари, реците да сте неспособни и да знамо на чему смо, а не да нас овако постепено уништавате! Ми као нормални навијачи нисмо то заслужили!!’’

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Pijanac - 01-23-2014, 03:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)