01-22-2014, 01:50 PM
Искрен да будем, гледам овај састав који је отишао у Словенију, без ове тројице странаца (фали само Мрђа који је прехлађен) и капирам да кад би се средиле финансије (читај редовне исплате фудбалерима), што је можда ипак бајка у овом тренутку, да нама уствари ни не требају нека сензационална појачања... Све су то солидни играчи, који и овако појачан партизан уз мало финансијске подршке могу да престигну а остале ривале у нашој лиги отресу са по 3-4 гола разлике... Дефинитивно је на све бледе партије утицао моменат финансија... Многи од играча немају тај мотив који има рецимо Нинковић, који је велики Звездаш, већ зарадио новце и зна да добре игре могу само да га доведу до доброг уговора негде преко... Млађи играчи не размишљају тако и недостатак новца им веже и руке и ноге и немају дефинитивно довољно израђен тај вољни моменат и сазнање да само добрим играма могу да се продају и на нека друга, богатија тржишта, која не подразумевају Азербејџан, Туркменистан, и шта ти ја знам које све земље су актуелне код наших играча...
п.с. Ипак, одлично би било када би довели бар једног искуснијег штопера... Само једног... И по мени би то било довољно да уз претходно споменути услов имамо и жељени резултат на крају сезоне...
п.с. Ипак, одлично би било када би довели бар једног искуснијег штопера... Само једног... И по мени би то било довољно да уз претходно споменути услов имамо и жељени резултат на крају сезоне...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "