Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Понављају се исте пиздарије од прошле године у исто време :o
Зашто се тако олако одричемо тако доброг играча ???
Сезона у кошарци је дуга, без паузе, игра се на више фронтова, и нормални су успони и падови у форми играча. У каквој је форми био Нелсон на почетку сезоне , а у каквој је форми сада , и ко нам гарантује да ће такав бити на крају сезоне.
Џенкинс исто, па  Симоновић...
Шилб је био лош у пар утакмица ,али не значи да се њему не игра за овај клуб, можда је мало испражњен због Евролиге, али доћи ће нови изазови , трофеј у купу , па завршница Еврокупа, АБА лиге ...  пробудио би се он као звер не сумњам уопште.
Поновићу себе од прошле сезоне , када смо били толико доминантни под  кошем због Брауна  , и одвалили гробље само због тога, све док се Човић није умешао , најурио Брауна Sad, довео ону будалу Самарџиског  >Sadчије су најбоље партије биле на нивоу најгорих партија Брауна, наравно неки од вас су бранили Самара и говорили да је још рано да он покаже шта уме , а ми смо зато толико пали под кошем да нас је гробље добило управо на тој позицији у финалу иако смо понавњам ми драли њих на почетку сезоне.
Ћорава су ово посла браћо, остаћемо опет без трофеја ако најуре Шилба ја вам кажем.
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by V O J V O D A - 01-14-2014, 01:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)