Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Колико год ми већина ових "фаца" из нашег клуба није пријатна ни за гледање ни за слушање, као ни само сазнање да имају везе са нама, морам да признам да ми неке ствари нису баш најјасније и да су ми можда неки ипак мање гадни од ових других који су ми гаднији од најгаднијих гобарских гадних фаца... Надам се да сте ме разумели шта хтедох рећи у претходној реченици  ;D
Стојадиновића смењује Кокеза који се одједном волшебно у последњих 10 дана појављује у клубу а претходни период од пар месеци је био у оставци и нигде га није било... Јел вам мало смрди то? Стојадиновић и Џајић су једини и били у неком цимању око клуба у претходном периоду, успешно или неуспешно, то можемо да дискутујемо, али сви остали којих нигде није било одједном су се активирали пред прелазни рок?! Јебеш ми све ако су овде чиста посла... Ако не освојимо титулу, ови не заслужују да буду тек тако отерани, него... Као што се бију играчи кад не играју како треба, кад им се ломе аутомобили, не видим разлог да се исто не реагује и за ове надри фудбалске стручњаке из наше управе!!!? Наравно, ово је више реторички...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Red Star Forever - 12-24-2013, 08:56 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)