Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Помаже Бог браћо,

утакмица синоћ је била одлична,сама по себи.Јесте да је ЈСЛ,али квалитет и темпо су били на завидном нивоу за наше прилике.Пенал чист ко суза контакт телом и подигнута нога.Вукан је пао,али је био у пуној брзни,стигао је пре до лопте.

Што се тиче Дауде и даље тврдим да је најбољи нападач у ЈСЛ(далеко је од квалитета за петицу).Са оваковом избушеном средином,када нападач мора много да трчи и да скупља лопте свуда и да се трши,а Дауда је скинуо много ничијих лопти и враћао се често у средину не можемо ни да очекујемо бољу реализацију.

Ни случајно не бих отерао Арауха,прво дечко је још млад,друго за позицију на којој игра потребна је комуникације и познавање језика.Моћићемо на њему да зарадимо ако су % ок.Ако ништа друго дечко је добар на лопти и има сигуран пас,што за остатак наше одбране не бих рекао.Може да послужи у ротацији и да одигра и задњег везног без проблема.

Оњило,нисам га ни видео ове јесени,тако да мислим да заслужује неку шансу.

Коначно имамо бекове са ове стране.Рекао сам већ за Џонија већ у неком од претходних,синоћ играч утакмице.Најстандарднији играч ове јесени и самим тим и најбољи.Петковић откровење,прави десни бек,није толико брз као Вешовић,али може да претрчи.Реално за 3 копља квалитетнији него Вешовић.Вреди све паре и живи били па видели,продаћемо га за милион-2 сигрно.

Нине добар,Милијаш је промашио два кључна пенала ове године.

На десном крилу добијамо ротацију са Лазом.

За прелазни рок,барем једно лево крило,напад не би дирао,задњи везни имамо два одлична.Десни бек имамо Лазића за ротацију.Леви бек барем још један за ротацију.Крштени штопер то је приоритет приоритета,и можда креативна веза,али такви играчи су скупи и тешко их је наћи,по мени Евандро типа играч за ротацију.Пошто се видело синоћ колико Нине недостаје.

Тренер под обавезно.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 12-08-2013, 10:55 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)