Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
"Музичар" је тешка и поводљива будалетина. 10 минута пред крај на западу се спустило пар људи, да му добацују. Човек пуко, окренуо се и реко "Шта хоћете који курац?".

"Музичар" загрева Оњила 10-15 минута пред крај, уместо да уђе раније, требао је да уђе негде око 85.мин. али се развукло до периода после промашеног пенала. Улази тек у 90-том. Марко Николић се свађао, гризао, урлао да уведе Тумбасевића око 84-тог минута. А наш тантус за све је флегма "Има времена, полако". Чим је Дауда погодио пречку из близине, заслужио је да буде МОМЕНТАЛНО замењен  Оњилом.

Још једна битна ствар:
Марко Николић ће прећи да тренира гробље, а сви играчи Војводине (за које се покаже интересовање) ће бити продати. Клуб је у истом курцу као ми, а ја бих највише волео Јагоша Вуковића, Вулићевића или Трајковића. ОД средњег реда ту је свакако Стојан Врањеш и евентуално Полетановић. Уиграни су, дуго играју заједно за разлику од наших антиталената..

Тако да, никад распалији Партизан се очекује, и никад слабија Војводина у наставку првенства. Међутим, мене много више брине курцобоља у нашем ФК.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by KizaLion - 12-07-2013, 09:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)