11-28-2013, 06:57 PM
Ја нигде нисам видео да њега предлаже садашња структура у ФСС-у као наследника, већ само да је кандидат. Ја се надам да то није тачно, јер њему који нема мрљу у каријери и који је људина на куб (навешћу само два примера: плаћање скупе терапије Милоју у Рибарској бањи и сређивање хитног третмана Вилотићу на клиници у Болоњи кад је овај боловао од тумора) тако нешто није потребно. Тачно је и да су многе наше легенде кад су били у Савезу више били југословени него Звездаши, нпр. Миљанић и Пикси, и баш зато не желим да и Деки постане исто.
Ово за опроштај од репрезентације је глупо да му се замера. Та утакмица је одавно заказана да се игра у Новом Саду и то је ипак званична утакмица репрезентације, а не његов лични опроштај. Сам је рекао да ако буде правио своју опроштајну утакмицу да ће то урадити само ако буде онако како је замислио и обавезно на Маракани. А за репрезентацију ме у принципу заболе курац. Што се мене тиче могао је од исте да се опрости у Тунгузији.
А што се тиче слике, да ми је било свеједно и није, али Боже мој, сваком од нас може да се деси нека глупост у животу, а Деки је ипак обележио моје детињство у периоду док је играо у Звезди, па на ово могу да зажмурим. Уосталом барем није играо у партизану као нпр. пола нашег тима из теби драгог спорта званог ватерполо ;D.
П.С. мојне сад оно, није фудбал и ватерполо исто
Ово за опроштај од репрезентације је глупо да му се замера. Та утакмица је одавно заказана да се игра у Новом Саду и то је ипак званична утакмица репрезентације, а не његов лични опроштај. Сам је рекао да ако буде правио своју опроштајну утакмицу да ће то урадити само ако буде онако како је замислио и обавезно на Маракани. А за репрезентацију ме у принципу заболе курац. Што се мене тиче могао је од исте да се опрости у Тунгузији.
А што се тиче слике, да ми је било свеједно и није, али Боже мој, сваком од нас може да се деси нека глупост у животу, а Деки је ипак обележио моје детињство у периоду док је играо у Звезди, па на ово могу да зажмурим. Уосталом барем није играо у партизану као нпр. пола нашег тима из теби драгог спорта званог ватерполо ;D.
П.С. мојне сад оно, није фудбал и ватерполо исто

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!