Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Ја нигде нисам видео да њега предлаже садашња структура у ФСС-у као наследника, већ само да је кандидат. Ја се надам да то није тачно, јер њему који нема мрљу у каријери и који је људина на куб (навешћу само два примера: плаћање скупе терапије Милоју у Рибарској бањи и сређивање хитног третмана Вилотићу на клиници у Болоњи кад је овај боловао од тумора) тако нешто није потребно. Тачно је и да су многе наше легенде кад су били у Савезу више били југословени него Звездаши, нпр. Миљанић и Пикси, и баш зато не желим да и Деки постане исто.

Ово за опроштај од репрезентације је глупо да му се замера. Та утакмица је одавно заказана да се игра у Новом Саду и то је ипак званична утакмица репрезентације, а не његов лични опроштај. Сам је рекао да ако буде правио своју опроштајну утакмицу да ће то урадити само ако буде онако како је замислио и обавезно на Маракани. А за репрезентацију ме у принципу заболе курац. Што се мене тиче могао је од исте да се опрости у Тунгузији.

А што се тиче слике, да ми је било свеједно и није, али Боже мој, сваком од нас може да се деси нека глупост у животу, а Деки је ипак обележио моје детињство у периоду док је играо у Звезди, па на ово могу да зажмурим. Уосталом барем није играо у партизану као нпр. пола нашег тима из теби драгог спорта званог ватерполо  ;D.

П.С. мојне сад оно, није фудбал и ватерполо исто  Tongue
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by 100%anti crnobeli - 11-28-2013, 06:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: