Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Нешто као одговор и савет
неколико ствари су привукле пазну претходних дана
Заслужен пораз кошаркаша у Русији и опет видљива истна имамо тим без замена врло су велике шансе да платимо скупу цену у ЕЛ али стављање главе у песак може имати још погубније последице Клуб је приватаан али неспорне чињенице да Катић и Лазић никад неће бити а Митровић о Цветковић нису за овај ниво такмичења се не могу прекратити ја сам одлучио КК је много напредовао и приватан је али ће увек бити институција
У суботу сам присуствовао мечу без публике хваласвима који дсу били на стадиону и око њега и дали подршку
У недељу сам нажалост гледао нешто друго што је далеко љигавије од најстаријег заната Такмичење које то није  Не бих коментарисао саопштење јер то није пут ка решењу али треба га пронаћи
Младеновић је отишао-паре су само формални разлог не игра а играо је сваку не види себе ту и одлази
Вешовић није наш најбољи играч али је сигурно играч кога ја ради беспоговорног извршавања задатака највише поштујем раскид је затражен да се не би платило обештећење Тужно је колико је он завистан од менаџера За будућа времена било би добро заобићи менаџере који су били потпредседници Партизана  Руководство мора да схвати на Младенвићу је изгубљен милион на Вешовићу бар дупло више Није лако али ако је новац у питању мора се наћи 60 хиљада да би се узео милион Мора се сачувати и обновити тим
Најпогрешније би било окренути се омладинцима из нашег омладинског погона смрди преко деценију Сви су побегли кукају ми смо ово  ми смо оно неће на каљење зависнији су од менаџера него горе поменути Вешовић а успео је само 1 Филип Ђуричић остали су стигли до рада спартака напретка гацијантепа чукаричког ти клубови победе понекад звезду они дају по неки гол али су миљама далеко од чак и посрнуле Звезде Нико им није крив што су глупи па не виде пример Југовића и Видића Колико год оштетили звезду себе су више
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 11-27-2013, 12:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)