11-26-2013, 03:39 PM
(11-26-2013, 11:54 AM)Џукац link Wrote: Добишмо јуче Мега Визуру 8 разлике, рекло би се муком. У трећој четвртини када смо имали предност 18 разлике, они праве серију и стижу нас на 72:72. О томе причам сваки пут, да имамо необјашњив пад у игри, али не пад да су то 6-7 поена, него показало се 15 против Пао-а, 18 против Меге и 14 против Лаборала. Деси се да 4-5 напада завршимо, а да притом нисмо ни шутнули на кош. Не знам зашто се то дешава и зашто иде толико солирања и забадања у 3 играча типа Џенкинс. Најефикаснији Шилб, одлична партија. Нелсон опет лош, 1 поен, он дечко има осцилације велике и подсећа ме на Скота од прошле сезоне.
Мислим да је било врло очигледно да је Радоњић на почетку треће четвртине повукао главне играче нарочито када је направљена велика разлика. Јасно је да није хтео да умара никога превише пред Макаби и то је био једини разлог за Мегино стизање резултата. Битна је победа. Мени лично је све једно да је јуче против Меге било 50 разлике или 1 кош разлике за нас. Ова утакмица ће се брзо заборавити а једино што ће се памтити су 2 планирано добијена бода...