11-25-2013, 09:19 PM
(11-25-2013, 09:19 AM)Red Star Forever link Wrote: То што је Катић радио раније, то је требало осуђивати прве сезоне кад је прешао, можда се и успротивити том преласку и сл. Сад паламудити и дрвити, је толико ниско да просто нема смисла...
Сад паламудити и дрвити, то ради сајт као нпр РСБ, који су једва чекали да оплету по Филипу Младеновићу (намерно овог пута нећу написати његов надимак, већ пуно име и презиме), да послужи као алиби ФК и да се колико толико оперу да је лош играч и да је пропала инвестиција. Не спорим да је он лош играч, ал требало је рафалом ошинути на време, док је продавао све те силне лопте и центаршутеве, а не овако накнадно!!!
Друго, ја сам одмах рекао да је човек курвар и да не прихватам такве типове играча у светињи, не једем ја говна накнадно, већ одмах у лице пишем шта имам..:
Дуго нисам био на форуму, због одмора, па нисам стигао да прокоментаришем. Мрзим овакве типове играча, који се КУРВАЈУ. Овај је прави курвар, већ је играо 2004. године за нас!
а и одатле је упис:
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=4143.0
Погледај шта су писали Мајор и Дарко, то је то. Ко жели, схватиће, ко неће не мора.
Да Мустафа и Милко Ђуровски желе да се врате у Звезду, како бисте ви реаговали, чак и кад Рашко је мање познат и битан? Можда би рекли у себи "ма нема везе".. или човек је професионалац, скандираће и певаће шта му се нареди, и док је поводљив.. можда се поводио док је певао "волим га ко ока два..", што је горе, чуо сам да је као мали био велики звездаш, као и Душан Кецман, зар је то Звездаштво? "Моли се сваки дан за њега...", слушајте само шта те речи значе.
Када сам био млађи, певао сам свашта и не размишљајући. Певао сам и "Убиј гробара" на баскету 2003. али сам сад 10 година паметнији и то не певам и никад нећу више певати.
Што се тиче Мустафе, Милка и Рашка. Једно је издаја, а друго је курвање. Издаја коју су починили Мустафа, Лука, Милко, Томашевић и Вујанић је зло, а за курвање не могу наћи одговарајућу реч.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ