Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Ни мени није јасно пљување Рашка, јесте лоше одиграо и све то, али ајде реците ми ви којима није добар, какав сте резултат очекивали у Евролиги када су извучени парови? Ја сам очекивао 2 победе и то кући против Лијетвуса и против Лаборала. Међутим победисмо Лаборал тамо и ја сам задовољан овом сезоном, јер толико сам и очекивао. Нервирао сам се и синоћ и против зелених, али шта сад. Евидентно је да је Рашко лошије одиграо пар утакмица, али кад је прошле године кидао тада је био добар. Само мало стрпљивији да будемо и то је то.

Што се тиче текме против Руса, мислим да смо изгубили због њиховог одличног шута споља. Дозволили смо им много чистих позиција за 3 што су искористили и нама треба 3 напада да се вратимо на егал, док њима треба један. Такође, када ми имамо чисте позиције за 3, оклевамо и не шутнемо. Нелсон то најчешће ради. Имали смо егал до 5 минута пред крај, а онда смо солирањем све сјебали, ту је предњачио Шилб са неким завлачењем и тешким шутевима и Џенкинс који се залеће у 3 играча уместо да асистира. Остаје жал што не добисмо ову утакмицу, јер реално имали смо их, али окрећемо се следећим утакмицама.

Идемо да победимо Макаби и то је то  ;D
Jeдна је Србија!
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by bQxi - 11-23-2013, 05:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)