Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Вратио бих се на дешавања у Железнику на 4.утакмици. Његово понашање је било криминално. Понижење за клуб да доводе играча којег ни Свиња сам неће, то је увек од почетка смрдело. Ајде, кад се већ мора доводити из ЈСД Стока да ваља, морало би да буде у рангу смрдљивог Томашевића или Вујанића. Или Луке Богдановића, на суви квалитет. Покушали смо ове сезоне довести Б.Богдановића ил "сина Драгана", али се то тако не ради. Б.Богдановић није био дете Партизана већ фмп-а. Њега су већ гробари узели под своје и заврбовали, а Гробари заволели.

Оно што ме боли, је да не мислим да је кошарка проклет спорт ко што вели Пијанац. Проклет је систем рада у Звезди, и сујета у њој. Мрзим што ћу ово рећи, али сигуран сам, без поштеног центра, и са овим током, опет ћу чути "Вучић, Човић, помоћ државе" крајем маја 2014., кад Свиња напујда ту негде почетком априла своје играче. Сад су већ помало небитне утакмице, а за трофеј зна се, кад треба да се ломи, да се ставе јаја на пањ. Нико од наших играча није имао јаја ове године у плејофу. Већина играча је промењена да се не настави зла коб. И да се доводе играчи са јајима.

Мало је фалило да дође Миличић. Али ајде, док Катић игра у Звезди, ја ништа добро не очекујем. На позицијама 1,2,3 све јаки играчи који могу да носе до победе, али кад позиције 4 и 5 засеру пар лопти у континуитету, ту нема спаса. Катић је играч којег треба уводити кад водимо 15 разлике, да се главни центар одмори, а не кад се ломи, као што је вечерас био случај.

На позицији имамо Митровића којег треба истрпети, али му треба још 10-15 кила да би био јак ко Новица Убица. Овако га неко може одувати ко перце... за Раденовића још не могу да изградим став да ли је боље решење од Савовића.

Мислим да нећу више писати на овој теми, већ ћу се придружити Пијанцу... остајем на фудбалу, не вреди више кидати живце.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 11-22-2013, 08:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)