Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Помаже Бог браћо,

ја ћу само да се надовежем и да кажем неко своје мишљење.Да и 50 година не освојимо титулу никад нећу пристати на гробарисање.Звезду не волим Због титула или музеја,Звезду волим због онога што јесте,зато што има неку своју душу.

Што се тиче жреба за куп,ништа страшно.Као и свакој утакмици морамо да идемо на победу независно од противника.Изгубили,победили мени је исто.Ако наши играчи не могу да одиграју 2 квалитетне утакмице у 3 дана не треба ни да играју фудбал.По мени чак ни титула није императив колико играње у Европи.Наша лига са финансијске стране није исплатива,Европа једина нешто значи.Е сада што је лакше ући у групу ЛШ него у групу ЛЕ то је друго питање.Закључак да би било шта од овога урадили морамо да играмо фудбал и да победимо Војводину у 2 пута у 3 дана.Не желим да од те Војводине правимо Бразил.Ако будемо играли фудбал победићемо обе.Играмо на Маракани,па нема лепше ствари за једног навијача од неизвесне утакмице.Дај Боже да је што више таквих,а не да нам мечеви буду излети,па онда у Европи да примамо петарде.За мене је ово најбољи могући жреб.Да видимо где смо и шта смо пре зимске паузе.Знамо отприлике да смо у каналу,али ево прилике за излазак.Па да видимо...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 11-11-2013, 09:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)