Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Кизо, ова твоја филозофија никада није била део нас! То што ти зовеш лукаво и промућурно, ја ћу назвати правим именом, ПОКВАРЕНО и ПОДМУКЛО. Ако држимо до неке величине нашег клуба, а колико сам ја обавештен и даље држимо, онда не можемо да будемо ситни преваранти, јајаре и сецикесе. То да се изгуби намерно утакмица да би обезбедио лакшег противника, или да би закопао најтежег ривала или да би одморио екипу за суботу је нешто најпрљавије што је спорт икада видео.  То у спорту најчешће раде Шпанци. Али баш због тога вансеријски успеси њихових спортиста не сијају пуним сјајем јер их бије глас да су прљави преваранти. Суштина спорта је да се побеђује. Па наши ватерплоисти су знали да је Раднички победио Реко у Италији дан раније и могли су да изгубе од Синтеза. Наравно да таквим момцима ни једног тренутка то није пало на памет. Зато они и јесу убедљиво најсветлија тачка у нашој тугаљивој свакодневници.

И немој такве ствари да се пропагирају по форуму, јер као што рекох, то никада није било део нас. Ако смо 62 године представљали једно, немој да нас 6 година преобрати у нешто друго.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Pijanac - 11-11-2013, 02:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: