11-15-2003, 09:34 PM
Evo ja sad dodjoh sa (htedoh da kazem tekme) predstave pa da malo napisem koju rec o predstavi,necu suvise da otkrivam zbog onih koji mozda hoce da odu da odgledaju predstavu,ali ovako.Traje oko sat i mozda petnaestak minuta,scenografija i nije neka, ali okaceno je po zidovima par starih zvezdinih transparenata,mozda koji su bili IN na severu krajem 80-ih ili pocetkom 90-ih (ovo je samo nagadjanje,jer sam tad bio relativno mali).Likovi koji glume nisu neki cobani tako da je gotiva,ima dobrih provala,cak je upaljeno vise baklji nego sto su grobari videli u svom zivotu (jedna) :rofl ,scenario nije los,mozda vise podseca na neku krimi pricu sa beogradskih asfalta nego na navijace al dobro.Glumci svaki cas pevaju neku od zvezdinih pesama,non-stop prozivanje i pljuvanje po grobarima
,u jednom trenutku i gazenje grobarskih salova i kapa,i na kraju kako to uvek biva prebijemo grobare.Valjda nisam mnogo otkrio,al u svakom slucaju malo za promenu treba videti,i ipak nagraditi trud nekoga koji se potrudio da napravi predstavu o Delijama,pa kakva god bila,a bila je sasvim solidna,mozda je malo krace trajala nego sto sam ocekivao al ok.U publici je bilo svih starosnih dobi,cak je i preovladjivao zenski svet.Ako nekog zanimaju jos neki detalji neka pita.Toliko od mene.
Pozdrav

Pozdrav