Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Лака победа против нејаког Солнока ( или Жолнокија што би Мађари рекли  ;D ) 90:64

Разлика је направљена у првој четвртини од 14 поена, која је до краја само расла, чак до 32 поена разлике, да би на крају морали бити задовољни са 26 разлике. Екипа Солнока није прави ривал, на основу којег би могли да се бусамо пред дуел у Евролиги, међутим победа импонује. Најефикаснији у нашем тиму био је Боби са 16 поена, 8 скокова и 2 асистенције и то све за само 11 минута! Поред њега, добар посао је одрадила цела центарска линија Катић-Митровић. Катић 11 поена и 5 скокова, Митровић 11 поена 6 скокова. Уписао се у стрелце и млади Ристић. Е сад оно што брине јесте то што је Митровић постигао све поене из готово чистих ситуација, плус 4 поена са линије слободних бацања. И даље тврдим да нам треба центар, а како сам читао на РСБ форуму, они су убеђени да доводимо неког на тој позицији. Дај Боже. Блажич исто добар, његова игра почиње све више да ми се свиђа и делује ми као боље појачање од Џенкинса и Шилба. Скромна партија триа Нелсон-Џенкинс-Шилб и мораће много боље да одиграју против Панатинаикоса уколико желимо да остваримо прву победу.

Jeдна је Србија!
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by bQxi - 10-30-2013, 07:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)