Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Немој молим Те сад и за то да кривимо Лукића, нема то везе са њим... То је фора од Весића, ваљда је то бар јасно  Wink

Мене забрињава што никако да искористимо све ове киксеве гробара, ово њихово најлошије издање у последњих 15 сезона... Никад нису били гори, али ни ми, што је тек страшно... Они ће и да промене тренера, а ми? Шта сад смо као одједном донели одлуку да није у реду да се тренери мењају као на траци, потребан је континуитет... Слажем се, континуитет је основа свега, али са добрим тренером и добрим играчима, а не са незналицама и на клупи и на терену! Дакле, што би рекао Пијанац, Караси под хитно! Или да унесемо мало озбиљности, тренер типа Гроф Божовић нам треба, а видим да се спомиње и као Џајин кандидат број 1! Ако га стварно доведе, биће то добар знак, да је најзад преузео клуб у своје руке, што већ у спортском смислу може убрзо да донесе одређене помаке и наравно резултате какве очекујемо....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Red Star Forever - 10-28-2013, 01:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)