Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Не бих се ја баш тако зелетао са тим стварима, ево зашто:

1. Прозивка је била на клупском нивоу, не националном. Нису Јевреји прозивали Србе, већ макабисти (или како већ назвати то стадо) Делије. Дизањем приче на национални (националистички) ниво само показујемо своју клупску немоћ.

2. Израел није признао тзв. независко арнаутско косово, наступом који није "Делије против Макабија", него "Срби против Јевреја" пљујемо на тај гест.

3. Израел је међу ретким међународним пријатељима и подржаваоцима Републике Српске, што такође треба поштовати.

4. Наши преци су били антифашисти и за то су дебелу цену крвљу платили, и Чича и они заблудели црвени. Који мој Срби и Србија имају са швапским нацизмом, холокаустом и сличним пиздаријама. Нити је то део наше традиције нити нам такве будалаштине уопште требају.

Да ме неко погрешно не скапира, наравно да мислим да им се треба нај***ти кеве, али на клупском нивоу, без залажења у сферу националног и политике, супротно би, као што већ рекох, представљало сам знак наше клупске немоћи и непостојања агрумената којима би се Звезад/Делије супротставили Макабију/жутим чобанима.

У том смислу ценим да и треба да иде наш одговор. Чињеница да су они само чопор жутих чобана који имају да се труде и труде да би уопште могли да се надају да ће моћи да буду Делијама до колена. Можда би парола требала да иде (уз одговарајућу илустрацију) у смеру - "After all those titles you are still sad bunch of peasents, and who are we? Well, Europe knows and you peasents watch and learn...". И уз то, наравно, навијачо лудијање никад јаче.
..."
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KGB - 10-28-2013, 09:42 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)