Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Предстојећо дани
Долази занимљиво време Лепо гостовање на Чаиру са увек неизвесним исходом Нажалост био бих оптимистичнији да тренери на клупама замемене места при том је Беквалац  по мени просечан У среду је куп па у суботу дерби За опстанак клубских амбиција неопходне су 3 победе
Кошаркаши гостују и израелу и ако схватње да могу и требају да победе победиће лепа атмосфера и лепе цифре из Арене али и упозорење КК у животи што можеш данас не остављај за сутра па и надопуна тима треба да се уради одмах ради клуба играча навијача После Солнока долази у петак Пао нажалост у Пиониру као свакаква генералка пред дерби
Наш клуб за понос ВК почиње борбу са Про реком Србин сам и тим се поносим не смета ми нико али чак и у мешународним оквирима стратегија Партизана је видљива и за жаљење Ако Црвена звезда нема коефицјент што је упитно али и могуће ако је апсурдно да европски шампион игра квалификације нема коментара и никакве утемељености за Про реко у кваликацијама који је у задњих 10 година 7 пута био шампион Про реко се може победити надајмо се и хоће
Посебно бих апострофирао да се мора појачати  борба против Толета и без икакве гриже савести придодати му Миху који се хвали 3 местом у групи а толетови судијски сателити лете земљом Србијом погледајте суђење на Срем-Чука судија је Јованетић ости онај који нам је узео титулу
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 10-23-2013, 09:32 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)