10-19-2013, 11:40 AM
(This post was last modified: 10-19-2013, 11:44 AM by Војник_севера.)
Quote:Са друге стране брда, ми сви полако постајемо део ове реторике коју је изнео Драган Џајић. И тако се понашамо већ скоро годину дана. Из уста функционера, струке, спортиста, новинара и свих који имају везе са нашим клубом чујемо искључиво поданичку реторику, захвалност и величање лика и дела једног политичара. Ми као навијачи не залазимо у ове детаље, већ се држимо уздржани, а уздржано држање обично значи одобравање. А шта смо добили? Осим етикете да нас предводи утицајни политичар, нисмо добили НИШТА. Ни транспарентну финансијску ињекцију, ни поштен руководећи кадар који нам је потребан као 'леба. Добили смо Кокезу, да ради комбинације, да буши сваки покушај исправне приче, да прави раздор унутар клуба и спрема терен за неминовно...
Ово су за мене две кључне реченице које сам болодовао.Ко је Александар Вучић и чиме је он задужио Звезду и уопште земљу да би никад полтронскије и без достојанства пљували на себе и понижавали се?Није ствар толико ни у Вучићу,мени је дегутантнија појава од спомињања тог ТНТ терористе та да смо постали најгори полторони.Ако један Дрган Џајић човек као што неко рече први међу нама говори таквим речником,шта онда нама остаје?Ко је тај Кокеза да прави раздор у клубу?Драже ми је и да изгубимо стадион и да све изгубимо,само да не изгубимо душу..Звезда је нешто више од свега овога и ове целе приче.Звезда није за мене симбол полтронства и улизица,а баш супротно.Ово су неке јако важне ствари о којима по мени треба да разимислимо.Можемо да се зовемо и даље Цревна Звезда,али ако изгубимо дух звездаштва готови смо.