Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
На слиједећој утакмици треба им скренути пажњу да нису 'коне на кахви', него руководиоци клуба, а самим тим и да имају обавезу да свој џиберлук оставе на капији клуба.

Свиђа ми се идеја да се помогне клубу. Ако се могла акумулирати толика енергија на Северу и поред толико лоших потеза и резултата, сматрам да не би било проблема ни организовати акције.

Наравно,
како је речено никако ништа уплаћивати на рачуне клуба, јер што би рекли криво ми је што су нашу и што нису управа неког другог клуба. Своје личне сујете не могу да спутају, а да истакну интерес Црвене Звезде.

-скретање са теме-
Зашто сам презирао оно сачекивање спортиста послије неког трофеја? Зашто ми је то увијек било одвратно?

Успут, замјерише ми Делије из Бијељине што сам узео њих у лошем контексту. Уз извињење и одговор на предходна два питања:

Поред осталих и Бијељинци су отишли да би помогли да се извуче преко 4 000 људи из Возуће, тј. из пизде материне у односу на Бијељину. Возућу су опколиле јаке турске снаге и држале их неколико мјесеци под опсадом. Покушано је преговорима извући народ, али су они пропали. послије тога је услиједила акција у којој су турци добили дегенек да их и сада боли.

На крају је приказан повратак и почетак славља на улицама.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by херцеговац - 10-14-2013, 10:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)