Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Сви смо ми свесни стања у клубу и уопште није изненађујуће што нема основних услова. Зар због свега тога треба да се издају саопштења првотимаца и да се планирају штрајкови? Не господо, то није начин.

Као прво нека погледају своја задужења, своје залагање и учинак. Једноставно као и на сваком другом радном месту. Па онда нека упореде плате са просечним примањима у земљи у којој живе. Па онда да се запитају јел треба да штрајкују. Они људи имају уговоре где добијају 100 000 евра годишње. Па ја тај новац можда нећу зарадити за цео живот, а радим сигурно дупло више од тих првотимаца и улажем већи напор. Када ми плата касни не правим буне на радном месту. Све ово би стојало, да су први на табели, да су оставили своје противнике иза себе. Али овако, опет господо, за шта да добијете паре?

Свакако да реномеу клуба не приличи ово непостојање основних средстава за рад, али исто тако не приличи ни чињеница да се издаје саопштење у коме се јасно представља лоше стање у клубу. Исто тако, разлог за лоше игре не може бити то што нема шампона или горива да се покоси терен. Као да играју на бољим теренима у нашој јадној лиги.

Нису они јадни, него смо ми јадни који одвајамо од наших плата, које су сигурно 10 пута мање од њихових, а пратимо их свугде.

Jeдна је Србија!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by bQxi - 10-14-2013, 12:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)