Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Размишљао сам дуго на тему претходних уписа и желео бих да напишем своје коначно мишење.

Прво да се вратим на тему фронтова и свега тогда.

Србија и Звезда су у много чему слични.Када кажем Србија мислим на "Велику Србију" која се не знам зашто назива Велика када је то само Србија ништа више и ништа мање од тога.Та Србија се брани и у Сутомору и у Требињу и у Скопљу и у Книну и у Дрвару.Неко ће рећи па какве везе има Србија са Звездом.Можемо тај однос врало лако да посматрамо  и он је узјаман.Када је Србији били добро или боље и Звезди је било боље.Када је буђење националне свести било у замаху од 1990-1992 па надаље Звезда је тада постизала успехе.Надаље како смо кренули да пропадамо и као Србија и као Звезда почели смо да се одричемо дела по дела и Звезде и Србије и то нас је довело ту где јесмо сада.

Најважније што треба да урадимо сад или по мени никада је да скупимо редове,да изгасимо пожаре,а то можемо брзо ако смо јединствени,да мало закрпимо рупе,да окречимо кућу и да идемо даље на остале фронтове.Да Толе је лопов,уништио је српски фудбал.Ми опет у управи имамо исто тако опасног човека Весића који је можда мање зло од Караџића,али је свеједно зло.Морамо прво да се позабавимо злом у нашим редовима.Ево јуче је Пијанац оставио Млађину изјаву о стању у омладинској школи.Да отерамо Толета,а морамо свеједно рупа у омладинској школи је евидентна.Јако нам је потребна барем за попуњавање рупа у првом тиму у наредне 2-3 године.Ако Бог да треба да прерасте у фабрику јефтиних играча за први тим.То је само један проблем.Има их много.Други горећи проблем је то што нема реорганизације,не зна се ко шта ради и како ради,нико није отпуштен.Мислим ни да Бајерн са оволиким  бројем људи не би био баш пресрећан.Није ствар само у платама,ствар је што постоје спортски директор спортска комисија све је дупло.Да ли нам је тако нешто потребно?По мени није.Могао бих доста дуго да пишем о свим аномалијама,али задржао сам се на ове 2.

Приватизације?Приватизација по мени може и долази у обзир у виду да изаберемо на изборима човека који ће донети капитал којим ће гарантовати за своје поступке као председник.Заузврат ако оствари профит у нашем случају смањење дугова добијаће проценат по основу учинка.Значи ако успе да смањи дуг 1 милион еура,може да добије 5% от те суме.Ако ради лоше и још више уништава клуб конфискује му се лични капитал који је унео у клуб.Нема потребе да продајемо клуб и земљиште или било шта од тога.У овом облику је Звезда клуб свих нас,који има председника који улаже неки свој капитал,а заузврат добија накнаду и има интерес да што боље послује јел што више заради то ће његов % бити виши.Наравно то подразумева жестоку контролу пословања и уопште честе извештаје,јел после свих ових искустава не може никоме веровати.Само резултати пре свега на финансијском плану су битни.Тај неко ко би евентуално дошао би поставиосвоје људе на кључне функције,бирао би их,а наравно вероватно би способне људе који и сада раде задржао.јел нико није луд да отпушта способног човека.То је неко моје мишење.

Прочитао сам претходни упис и Милијашеву изјаву.Стварно би могли да направимо неку акцију,да барем те послове шишања траве и одражавња терена раде навијачи на волонтерској бази.Па могли би и за тај чувени ледомат да скупимо паре,за шампоне(прилика против Кубања у Арени),гориво за косилице и такве ствари такође.Не ради се ту о милионима,више је ствар добре воље.Могли би за почетак тако да помогнемо клубу,ако је истина то што Милијаш каже,а по свему судећи није далеко од истине.

Нек овде неко с кафеа отвори рачун(пошто нећу да плаћам на клупски рачун,јел нећу да плаћам плату Весићевој жени) и ћу одмах ћу уплатити барем 1000 динара тај  ледомат,ако треба шишаћу траву и све што треба,само да не гледам ову бруку и срамоту у коју су нас као клуб довели.

Уосталом Газпром је спонзор клуба,па да ли је могуће да ови дрипци из управе не могу да добију канту горива сваки дан од највећег произвођача нафте на Балкану?Какав парадокс.Ја не знам о чему они уопште разговарају са тим људима из Газпрома или долазе на Маракану да се сликају.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 10-14-2013, 11:36 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)