Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(10-14-2013, 09:14 AM)Red Star Forever link Wrote:Ма сувишна прича... Веруј ми да ни не желиш о томе да причамо, зато те молим да и овде и било где прескочимо ову тему...

Апсолутно се слажем. Ти си дао тај осетљив пример и још си га радикализовао. Ја сам одговорио у складу са радикализацијом примера и то је то. Не очекујеш ваљда да ћу на постављено питање да лажем и тебе и друге како ја гледам на ствари? Мислим да си се залетео са тим питањем, поготово што се сада већ добро познајемо и што знамо како ко гледа на те ствари. За убудуће предлажем ако се већ хватамо за примере да се држимо ''цеви која је пукла у улици''. И ово кажем без трунке зајебнације.

(10-14-2013, 09:14 AM)Red Star Forever link Wrote:Треће: Кад сам рекао имамо снаге и воље, мислио сам на трибину... Ми све можемо кад хоћемо, то је дефинитивно тачно...

То дефинитивно није тачно! Показало се да не можемо! Ако можемо све што хоћемо, зашто га за 3 и по године нисмо сменили МИ, навијачи, народ, улица?

Са друге стране да је та енергија која је за 3 и по године узалудно потрошена на њега, потрошена на чистку смрадова који су се запатили унутар клуба, сигурно би данас нашем клубу било боље.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Pijanac - 10-14-2013, 10:19 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)