Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Quote:Знаш како? Моја и твоја кућа су у Београду. Кућу у Прешеву треба да брани онај ко је из Прешева. А не ти и ја да идемо из Београда да бранимо његову кућу, док своје остављамо небрањене да може свако да уђе и да вршља како хоће. Поготово то не треба да радимо јер не можемо са сигурношћу знати да ли је та кућа отета насилно или је газда Србин Шиптару добро наплатио ту кућу.

Сви ће они сложни на нас, а ми ћемо гдје је ко? Неће ти бити Београд нека заштита, ако тако размишљаш.

Брате,
цијеним те по писанији на форуму, али сам се прије двије године на сајму књига потукао са послиједњим ко је овако причао. На то КиМ су моји Херцеговци долазили за вријеме бомбардовања иако је РС била у миру. Долазили су и Руси. Код нас је било и Грка, а нашао се покоји и Бугарин 1992.!

Камо среће да је цијела Србија сложно са нама устала 1991., то не би било рата ни у БиХ ни на КиМ.

На кога ја да будем љут када је ЈНА 1991. отворила фронт на Дубровнику без икакве потребе, а послије се повукла и оставила народ неорганизован и фактички Београд пустио да падне Попово поље и читава долина Неретве са Чапљином и Мостаром до Стоца?

А шта да је остао са нама Ужички корпус 1992.? Гдје би граница била? Највише нас је и погинуло када су нас изјебали они.

Да ли би се фактички граница налазила ни стотињак километара од тог Ужица? Мислим на ону са КиМ.

Тако су размишљали и они у Бијељини када су пред крај рата одбили да оду на линију, свима више рат докурчио, па је Младић слетио хеликоптером стао пред војску извадио пиштољ, репетирао га и питао:
'Ко неће да иде?'
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by херцеговац - 10-11-2013, 06:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: