10-10-2013, 09:17 PM
Oдавно сам хтео нешто да напишем на ову тему.. јел неко приметио каквим се све подметачинама и текстовима служи Моцартспорт? У задњих месец дана тај сајт ми је постао на врх курца, с плаћеним новинарима. Прво, објавили су онај чланак (иако сурово реалан) где се сатирично описују размишљања наших играча. Друго, праве нас будалама што се тиче појединих играча, сви су веровали за Мартиновића да је добар, да је требао да игра у Одеси. Само Славиша зна колика је рупа био на тренинзима (а ми не знамо, јер нам је бачена прашина у очи) и што није играо тамо, имали би 1-2 примљених голова ВИШКА. Треба да се вратимо уназад 3 месеца и да прочитамо шта смо све овде писали, а шта сада пишемо, дакле преварени смо-наивни и изиграни. Права три крштена штопера које смо ми имали и видели на делу су Спајић, Ли Ади и Мрва (без обзира што је већи алкос од Ризне), остало су покушаји преваре.
Весић се увукао Вучићу у дупе (и држи Мондо сајт), а Дуле свиња и Вучић међусобно се увлаче једно другом у гузицу. Сведочи изјава свиње пре неки дан... "Променио сам мишљење о Вучићу, оног дана кад сам га упознао, то је један честит човек.." а овај наравно има разумевања за Свињин динамит и неуспели покушај имитације Ранка Рубежића.
Весић се увукао Вучићу у дупе (и држи Мондо сајт), а Дуле свиња и Вучић међусобно се увлаче једно другом у гузицу. Сведочи изјава свиње пре неки дан... "Променио сам мишљење о Вучићу, оног дана кад сам га упознао, то је један честит човек.." а овај наравно има разумевања за Свињин динамит и неуспели покушај имитације Ранка Рубежића.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ