Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(10-08-2013, 01:33 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:Другари,браћо,шта мислите о томе да на следечој утакмици певамо у трансу,да лудујемо,да не прозивамо играче и управу,већ да се понашамо као да смо ми ти који су освојили задњих 6 титула?шта мислите о томе? бар да покушамо? да играче на крају(какав год да је резултат) да их испратимо аплаузима? да скачемо у трансу као да смо све освојили... МОЈЕ МИШЉЕЊЕ ЈЕ ДА ТРЕБА ДА ПОКУШАМО,да се издигнемо изнад свих,да се сви чуде...играчи,тренер,управа... гледаоци крај малог екрана,новинари...

Ја мислим да нам од ове несреће која нам се дешава,нема горе. Исто мислим да би тим потезом ућуткали све оне који нас као групу прозивају. ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО ЈАЧИ,ХРАБРИЈИ,СМЕЛИЈИ...
Ја сам сада више него икад заљубљен у њу..незнам зашто,можда сам луд  Smile али знам да је сад више него икад волим....
Ја мислим....КАД ЈЕ НАЈТЕЖЕ-ЦРВЕНА ЗВЕЗДА !
Шта ви мислите о томе?
Да ал после 6 мин,првво да ћутимо и онда да запалимо стадион ) не буквално  Smile ).Да виде мало како је играти у тишини и да се ћује на терену свака псовка са трибине када појединац пизди.Ћутимо 6 мин и онда и  120 мин без престанка.39+15 полувреме+45+11 после краја  Big Grin

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by MACAK - 10-08-2013, 01:44 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)