Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Mladenović: "Neću odustati od tužbe protiv Zvezde"

Fudbaler Crvene zvezde, Filip Mladenović, rekao je da nema nameru da promeni odluku i povuče zahtev za raskid ugovora zbog neisplaćenih primanja.

[Image: mladenovic-uspravno.jpg]

Levi bek crveno-belih je objasnio koji su razlozi zbog kojih se odlučio da povuče nepopularan potez i istakao da mu ne pada na pamet da predomisli.

- Odluka je možda dobra, a možda i loša, ali je moja i sigurno je neću promeniti. Jednostavno, ne želim da propadnem kao fudbaler jer osećam da stagniram, kaže Mladenović na početku razgovora za Novosti i zatim nastavlja:

- Pre godinu dana sam bio A reprezentativac, a sada u Zvezdi nisam ni rezerva. Osim toga, klub mi je dužan novac koji za naše prilike nije mali. Zato sam odlučio da prekinem ovu agoniju, kaže Mladenović kom klub iz Ljutice Bogdana na ime neisplaćenih zarada duguje preko 100 hiljada evra.

Ono što posebno ljuti ovog fudbalera je činjenica da su brojni razgovori sa klupskim rukovodstvom bili uzaludni.

- Razgovarao sam sa svima, počev od Džajića, preko Kokeze, do Čovića i Stojadinovića. Svima sam rekao šta nameravam, ali niko nije reagovao. To me je i nateralo da prelomim i donesem odluku o tužbi, kaže Mladenović koji je tek poslednji u nizu onih koji su tužili Zvezdu, a čiji bi broj mogao da bude sve veći.

Očigledna bahatost najvećeg dela klupskog rukovodstva nema granice jer se prema igračima, kakvi god da su, ne ispunjavaju zakonske obaveze, navodno zbog besparice, a u isto vreme se daje više od milion evra na tzv. pojačanja od kojih dobar deo neće ni primirisati takmičarske mečeve.

Пуши курац комарац! Марш у Чачак смрадино једна неотесана.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by KizaLion - 10-05-2013, 07:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)