07-11-2008, 04:59 PM
(07-11-2008, 02:56 PM)david.v link Wrote:Што се тиче одевања мени се чини да је јако запостављена црвена боја у нашим производима(углавном бела сива и тегет)?
Ја сам за то да буде што више мајица дуксева качкета у црвеној боји,ипак је то наша основна боја наш корен!Шта ви мислите о томе?
Ми не мислимо ништа о томе, јер има људи који су задужени за то!
Ми размишљамо (ако већ спомињеш неке производе и њихове боје) како да искористимо оно што бар за сад имамо и можемо, које боје треба да форсирамо и због чега (о томе је већ причано) итд. Прочитај горе шта је писано на ту тему и тежи да тако долазиш на Север! Значи, наше је да то схватимо и испоштујемо, проширимо даље ономе ко још не зна, ко је почетник... Ништа више! А то да ли треба више мајица и дуксева у овој или оној боји, песама или кореографија овог или оног типа и сл... Па има оних којима је то ајде да кажем посао и који се тиме баве, а ти, ја или неко трећи на то не можемо да утичемо. Шта сад и да прокоментаришемо то твоје питање? Неко ће да каже "и ја сам за то...", други ће рећи "па и није нам потребно...", трећи "не слажем се у потпуности...", стоти нешто стото, и шта онда!?
Мислим да се на оваквим примерима може препознати та навијачка свест о којој причамо. Она свакако подразумева то да неко ко је има, да ће знати шта је његов "задатак" и да неће да улази у неке ствари за које зна да реално не може да има утицаја. А те ствари су свакако питања и предлози у вези кореографија и количине производа Делија одређене боје... Ајде да се мало тргнемо и трудимо да напредујемо ако хоћемо да будемо навијачи Црвене Звезде и да када нешто треба да се одради да то буде максимално, али како треба пре свега!
"Ујка Вања" је онај први његов пост горе, чини ми се "грубо" написао, али у принципу је у праву када каже:
(07-11-2008, 03:02 PM)Ujka Vanja link Wrote:Све је споменуто али све иде у неком другом смеру.
Мислим, тема је битна сигурно и ј*бе ми се што сам је ја баш овде покренуо или шта већ... Нервира ме само што ће од 30 постова, тј. 2 целе стране, бити минимум 10 који скроз одступају од теме, а неки од њих и од здравог разума коме тежимо ваљда (навијачког наравно)...