09-30-2013, 08:22 AM
Хтео сам и ја нешто слично да напишем. Петарда свакако импонује. Мрђин хет-трик радује и мислим да када би дигао форму на ниво игара из Војводине да би добили озбиљног голгетера. Мене лично радује и гол капитена ''у свом стилу''. Надам се да ће му се овим подићи самопоуздање, јер дефинитивно да квалитетнијим издањима он итекако има шта да покаже на терену. Мене радује и често оспоравано залагање. По оној кишурини су и на 4:0 уклизавали, борили се, показивали да им је стало. И врапцима на грани је сада јасно да мора да се игра 4-4-2.
Брине период између трећег и четвртог гола, када смо имали празан ход, када је Спартак био бољи и опет смо без потребе пружили шансу Бајку да се истакне.
Говорећи о Бајку, морам да споменем и селектора, врлог Синишу Михајловића. Њему је голман који је јуче примио 5 комада трећи избор у репрезентацији. А на питање о Бајку, који је у животној форми, је одговорио да га неће звати јер има 3 голмана. Јел проблем можда што Бајко нема менаџера?
Брине период између трећег и четвртог гола, када смо имали празан ход, када је Спартак био бољи и опет смо без потребе пружили шансу Бајку да се истакне.
Говорећи о Бајку, морам да споменем и селектора, врлог Синишу Михајловића. Њему је голман који је јуче примио 5 комада трећи избор у репрезентацији. А на питање о Бајку, који је у животној форми, је одговорио да га неће звати јер има 3 голмана. Јел проблем можда што Бајко нема менаџера?