09-28-2013, 09:37 AM
Мислим да има довољно младих тренера, бивших Звездаша, којима је требало дати шансу, много пре него овом "словенцу" Сеји Калачу... Наш највећи проблем је што се резултати траже сад и одмах... Тешко да и Мурињо може тако брзо да постигне резултате... Али оно што ми немамо, а нема везе са резултатима, је игра, идеја, план... Садашњи тренер, уз сав напор да уочим препознатљивост у игри, тај његов "фајнал тач" што би рекли, то нема! Нити изгледа као да може и да направи тако нешто! Да ми имамо игру, да се види помак на терену, сви би се без проблема наоружали стрпљењем и сачекали резултате, мислим да то не би био проблем!
Други део приче је тај да ми имамо за класу боље играче од целе лиге и ту мислим да нема расправе по том питању... Имена, искуство, знање... Где се то одједном изгубило у ових 10-12 утакмица од почетка сезоне?! Са иоле бољим тренером, визијом и чвршћим ставом, ми би догурали бар до групе Лиге Европе и наравно до челне позиције наше лиге... А у том случају не би губили време са толе-воле ментолом, добијали казне... Далеко од тога да он не мора да иде, то стоји, али не би нам то био први циљ! Имали би важније обавезе и гледали себе, а не друге који нас свакако саплићу и не дају да дишемо..
Други део приче је тај да ми имамо за класу боље играче од целе лиге и ту мислим да нема расправе по том питању... Имена, искуство, знање... Где се то одједном изгубило у ових 10-12 утакмица од почетка сезоне?! Са иоле бољим тренером, визијом и чвршћим ставом, ми би догурали бар до групе Лиге Европе и наравно до челне позиције наше лиге... А у том случају не би губили време са толе-воле ментолом, добијали казне... Далеко од тога да он не мора да иде, то стоји, али не би нам то био први циљ! Имали би важније обавезе и гледали себе, а не друге који нас свакако саплићу и не дају да дишемо..
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "