Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Мислим да има довољно младих тренера, бивших Звездаша, којима је требало дати шансу, много пре него овом "словенцу" Сеји Калачу... Наш највећи проблем је што се резултати траже сад и одмах... Тешко да и Мурињо може тако брзо да постигне резултате... Али оно што ми немамо, а нема везе са резултатима, је игра, идеја, план... Садашњи тренер, уз сав напор да уочим препознатљивост у игри, тај његов "фајнал тач" што би рекли, то нема! Нити изгледа као да може и да направи тако нешто! Да ми имамо игру, да се види помак на терену, сви би се без проблема наоружали стрпљењем и сачекали резултате, мислим да то не би био проблем!

Други део приче је тај да ми имамо за класу боље играче од целе лиге и ту мислим да нема расправе по том питању... Имена, искуство, знање... Где се то одједном изгубило у ових 10-12 утакмица од почетка сезоне?! Са иоле бољим тренером, визијом и чвршћим ставом, ми би догурали бар до групе Лиге Европе и наравно до челне позиције наше лиге... А у том случају не би губили време са толе-воле ментолом, добијали казне... Далеко од тога да он не мора да иде, то стоји, али не би нам то био први циљ! Имали би важније обавезе и гледали себе, а не друге који нас свакако саплићу и не дају да дишемо..
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by Red Star Forever - 09-28-2013, 09:37 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)