09-28-2013, 09:14 AM
Quote:Dnevnik Zvezdinog potpredsednika
Šta kažeš, bre? Ko će mene da smeni? Znaš ti ko je mene doveo, alo? E pa njega i neka zovu, pa neka mu se žale. A ne smeju, a? Ehehehe, ne može njega svako da zove. A meni se javlja svaki dan. Brat moj!
Nego, šta ćemo da radimo? Kako s čim, ova privatizacija i to. Šta kažeš? Ovi idioti opet izgubili? Nisam gled`o, bio sam na nekom ručku, znaš već s kim. Ehehehe, jeste... Bio i onaj ministar, zamenik, šta li je, kaže da nam ide dobro, samo tako da nastavimo. Ima i on nekog malog da nam preporuči. Kolumbijac, Brazilac, nemam pojma, meni su svi oni isti. Ma šta ti je, kakva proba, potpišemo ugovor, neka trči malo. Ne bi nam bio prvi put. Ajde, završi mi to.
Nego, da mi središ i one nove fotelje. Kanc da opremim, da sija. Tamo na stadionu, da. Šta ima bre, predsednik da se ljuti? Zna se ko je za mene predsednik, ehehehehe...
Цитирао сам део о потпредседницима из одличног Моццартовог текста који је Звездаш поставио. Захваљујући подебљаним деловима текста постаје јасно да су потпредседници на неки начин недодирљиви и да могу да раде шта им је воља. Не мирим се са тим да то тако мора да буде, али реално је да је све друго склоно променама осим њих. Тренутни пожар би ваљало некако гасити, а не доливати уље на ватру да се он још више разбуктава. А Муслин је управо то уље.
http://www.mondo.rs/a618968/Sport/Fudbal...ovica.html
Ево још једног текста везаног за Муслина. Да ли мислите да би навијачка група Делије Север пристала на овакве услове?