09-25-2013, 11:13 PM
(09-25-2013, 03:24 PM)херцеговац link Wrote:По мени ово боли колико је бљувотина и необјективно.Quote:Sa ovakvim Daudom i Pečnikom, uz danas takođe vrlo dobrog mladog Stefana Mihajlovića, te "zapetih pušaka" Milunovića i Kasalice, jasno je da je dodatak skupo plaćenog Ifeanija Onjila bio promašaj sezone rukovodstva Zvezde, koja je "nasela" na "bljesak" bivšeg igrača Javora početkom sezone i "olakšala" kasu za pozamašnu svotu evra.
http://sportal.rs/news.php?news=109998
Ово боли колико је истина.
Рећи да је данас Михајловић био врло добар? Дечко осим једног шута главом није направио ниједан фудбалски потез. На кажем да је лош фудбалер, нити добар, нисам га довољно гледао да имам мишљење, али он је данас био лош и то прилично, деловао је као дудук.
Пљунути на Оњила као на "промашај сезоне", а одиграо читавих 140 минута. Тешка бљувотина. Момак је за наше услове прилично добар шпиц, бар оно што сам га гледао у Јавору. Треба му дати минуте да то покаже, ускоро добија и наше држављанство, млад је, тако да је далеко до промашаја. Ако је истина да је плаћен 450 000 + проценти, онда јесте промашај, мада је мени та прича нелогична и сумњива. Али ако је тачна друга верзија о 190 000 + мањи проценти, онда да се стрпимо мало.
4-4-2 са Оњилом и Даудом напред би био прилична мука за противничке одбране.
А "објективни новинар" овде где је прозвао Оњила као промашај сезоне, колико видим помиње "Са оваквим Даудом". Само видели смо и другу страну медаље, где се у недељу исти тај Дауда нешто и није прославио са реализацијом.
Пошто је данас Омега био коректан, плаши ме да ће овај дудук на клупи да га сад држи у тандему са несрећним Мартиновићем који опет није имао појма. Араухо хитно мора да добије шансу.