09-23-2013, 04:57 PM
Па нормално да је управа, мислим да и врапци на грани већ знају. Ствари су просте да простије не могу бити. Имамо у овој сезони око 40 фудбалера који су на платном списку, гомилање играча на свим позицијама, осим на оним које су дефицитарне. Да се Ракић није повредио имали би колико шпицева? Не знам ни сам број, али много. Док на позицији штопера имамо њих 4 рецимо (од којих један није штопер) , а од те четворице, двојицу нисамо испробали?! Тренера нам доводе дворске луде посредством таксиста, а управа ради свако за себе. Тончев, Антић, Кокеза су наша рак рана. Баве се пословима којим треба нека неко други да се бави, а оно што би требало они да раде не ради нико. Џаја, еј бре, легенда клуба изгледа као фикус у својој кући, док њим мешетаре разноразни политичари. Дан након срамоте на Врачару даје се слободан дан играчима, иако се за 2 дана игра куп утакмица. Колико само нелогичних потеза. А ми сву кривицу свалили на оне несретнике на терену. Не кажем да нису заслужили, итекако јесу, али канцер у нашем клубу се налази на другим позицијама. Све док се не искорени тај канцер и док се свако не буде бавио својим послом којим треба да ради, црно нам се пише. Значи спортски директор да доводи појачања, директор омладинске школе рад са омладинцима, управа питања којима треба да се бави. Просто и једноставно. А не у тренуцима у којима клуб пада на најниже гране да се одрађује најбољи ( по именима) прелазни рок у задњих неколико година. Одакле господо из управе?
Jeдна је Србија!