Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Пијанац брате,када говорим о изузецимаа пре свега мислим на Бајка,Тенка и Дауду.Бајко највише воли тај начин живота о коме си писао па га то не спречава да да све од себе иако није неки голман.Тенк који претрчи километре и стварно се бори.Дауда који је био актер сваке иоле озиљније шансе ове сезоне.Мишљења сам да су пуцамо од проблема на све стране,почев од управе,организације,омладинске школе преко тренера до првог тима и за то највећу одговорност сноси управа и спортска комисија која је преузела целокупно одлучивање у вези са спортским питањима.Изгледа да су неки играчи претплаћени на место у тиму и да нема здараве конкуренцијеи да огромна негативна енергија влада нашим клубом.Било би добро да направимо анализу за сваког играча који је играо код нас у последњих 5-6 сезона и видимо где је и шта је какав му је учинак сада.Има заста неких примера играча који су заблистали после одласка из Звезде.Има сигурно примера тоталне пропасти.На пример Панчев који је страшан играч је пропао у Интеру.Треба по мени направити ту анализу поређење ко како игра и где је сада од бивших играча.У праву си за многе ствари,исто мислим да имамо тим за прво место,али мислим да има много и до те чувене курцобоље.Не само везано за играче,то је везано и за цео клуб. Док се коначно неке ствари не оголе и не изведу на чистац нема нама ни садашњости ни будућности и биће све исто па чак и горе.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 09-23-2013, 03:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)