09-23-2013, 07:17 AM
(09-22-2013, 09:23 PM)Орли link Wrote:Dakle izlisno je sada pricati o upravi i pojedincima u njoj,kada su dolazili znali smo dobro ko su ti ljudi,i da oni koji bi mozda i bolje i kvalitetnije vodili klub,jednostavno ne zele,i to nam je sto nam je,tako da su za mene pre svega igraci najveci krivci,trenera smo promenili "milion",pa i uprava,pa cak i igraca,ali konstantno nam uvek ostane njih nekoliko koji ne zasluzuju mesto u timu,i ti nam po pravilu svake sezone jebu majku.
Не бих се сложио! За 4 године је Управа промењена једном, а ако је Горан Весић и даље сива еминенција у клубу, како се све гласније прича, онда слободно можемо да кажемо ниједном. Са друге стране, у том истом периоду је промењено преко 100 играча. Ајде ако неког не мрзи нека избунари тачан податак или још боље списак играча који су прошли кроз клуб од Рудара из Велења (2009) до Вождовца (2013). И увек су играчи били рибани због незалагања, мањка муда и осталог, а одговорност Управе се константно гурала под тепих. Ја бих разумео да једни те исти играчи играју 4 године, па се не залажу, немају муда, па и да заслуже да се означе као кривци. Али 100+ играча рибати, а Управу не је неодговорно према клубу. По мени, нису играчи криви што им је таксиста Мишко бирао тренера незналицу и кукавицу. Нису играчи (ни они на терену, ни они на клупи, ни они на трибинама) криви што поједини од њих морају да играју јер су штићеници ''јачег'' члана Управе, док они које су довели ''слабији'' чланови Управе нема ни на мапи. На крају крајева и те играче који су јуче огољени је довела Управа, тако да је опет већа одговорност на њој него на њима.