Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Bio sam ubedjen pred pvenstvo da imamo bolji tim od Grobara,i sada mislim tako,ali ono sto oni nemaju su jednostavno muda,da preuzmu odgovornost,pogotovo kada gube...e sad bez muda i bez osecaja pritiska na svakoj utakmici,ne mozes da  igras u Zvezdi.A o upravama,trenerima i desavanjima uklubu je uzaludno pricati,menjali smo ih kao carape,pa smo cak i za ovaj prelazni rok govorili da nije lose odradjen,pored situacije u kojpj se klub nalazi,shvatite da su igraci pokazali muda u ovih 6 kola,niko ne bi pominjao upravu,jer bi nam ucinak bio sigurno maksimalan.Dakle izlisno je sada pricati o upravi i pojedincima u njoj,kada su dolazili znali smo dobro ko su ti ljudi,i da oni koji bi mozda i bolje i kvalitetnije vodili klub,jednostavno ne zele,i to nam je sto nam je,tako da su za mene pre svega igraci najveci krivci,trenera smo promenili "milion",pa i uprava,pa cak i igraca,ali konstantno nam uvek ostane njih nekoliko koji ne zasluzuju mesto u timu,i ti nam po pravilu svake sezone jebu majku.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Орли - 09-22-2013, 09:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)