Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда и модернизација фудбала
Пијанац,делим твоје мишљење,као и мишљење Херцеговца са тим што нисам баш сигуран да постоји било каква намера озбиљног спонзора или било каквог пула да инвестира.

Звезда као Србија у малом одражава све мањкавости Србије и система у ком се тренутно налазимо.

Корупција,крађа,јавашлук,непотизам,недостатак плана и било какве озбиљности у било чему.Звезда је сада гола љуштура,која можда споља изгледа велико,али је унутра трула.

Начин управљања је добар,али недостаје клаузула о материјалној одговорности,да онај ко дође у Звезду положи свој лични новац као гаранцију.Овако испада да могу и Курта и Мурта да дођу и да покраду све што се може покрасти и на крају ником ништа.

Што се тиче српске економије и подршке спорту,сем Телекома све су то редом губиташи који имају исти проблем као и Звезда.Сада смо на ивици банкрота како Србија тако и Звезда.Систем који је раније функционисао је пропао и не може даље.Телеком ће морати да буде продат јел и сада заостаје за конкуренцијом,нема пара да улаже у нове технологије.ЕСП губиташ као и сва остала јавна предузећа.Нека ми неко наведе и једну домаћу приватну фирму која добро ради и има милионске профите?Када нађемо такву фирму онда долазимо до тога који је њихов стварни интерес да инвестира?Када нађемо таквог који би да инвеститира морамо да га питамо, да ли он може да гарантује резултате боље од садашњих?

За крај,не можемо очекивати да размишљамо као просечан Србин коме је Јосип Броз испрао мозак комунизмом,тај исти комунизам нас је научио да увек морамо да очекујемо да ће неко за нас да размишља,да ће неко увек нама нешто да да,да увек очекујемо помоћ државе.Просечан Србин куне Русију зашто неће да ратује за нас,а сам неће да ратује за своју државу.Сви су други криви сем нас,а уствари ми смо највећи кривци за све,несложни,озлојеђени и безнадежни.Да не испадне да подржавам преподобног Вучића и његове предлоге.Само ћу рећи ово,да онај који прода родну груду не може бити човек коме се може веровати.Нећу ићи  даље у политику,баш као што Пијанац каже,био сам сведок свих режима,од Слобе преко жутик до ових данашњих и само су се у једном разликовали.У томе што како који режим долазио био је корумпиранији и склонији изадаји.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда и модернизација фудбала - by Војник_севера - 09-21-2013, 06:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)