Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда и модернизација фудбала
Ово размишљање Мачка је типично наше српско, ово не ваља, дај да ломимо преко колена, да мењамо па шта буде. И тако размишљамо и када је у питању политика и када је у питању спорт, махом у свему где нас обичан свет неко нешто пита. Јесмо били сви против Слобе? Јесмо мислили да ће после њега тећи мед и млеко? Шта је било после? Дошли жути, још гори од њега! Јесмо казнили жуте тако што је народ у инат њима прошле године махом гласао за СНС? Јесмо! Шта се дешава? Ови имају све предиспозиције да буду гори и од жутих. Ја сам тако слично много пута размишљао када су Управе Звезде у питању. Хтео сам да се руши Тана, па макар секире падале. Ко је дошао после њега. Потпуно за мене невероватно, дошао је тандем који је успео да буде гори и од Тане, Лукић/Весић.

Е по овом, најважнијем питању по наш клуб од 1945. до дана данашњег, не смемо тако да размишљамо. Ако је неко за приватизацију, морао би да нађе модел, да нам тај модел представи и да нам да ваљано објашњење које је мало јаче од овог ''ово сада не ваља, дај да мењамо по сваку цену''.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда и модернизација фудбала - by Pijanac - 09-20-2013, 06:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)