Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРОСЛАВА 50 ГОДИНА МАРАКАНЕ!
1.децембар.2005.Звезда-Рома! Моја прва утакмица на Маракани.Скоро пуних 8 година,колико идем на утакмице,Маракану,Север и ово што сам доживео је најбоља утакмица до сад на којој сам био.Причам наравно о навијању(о манекенима ћу на другој теми).Вртео сам онај мали барјак,па заставицу на почетку другог,па опет барјак и тако 90 минута.И када се заврши утакмица,а ти будеш  гола вода,мајица мокрија него Милијашов дрес,онда ни очајна игра,ни гол у 90том минуту не могу да ти униште тај осећј среће и поноса,јер знаш да си тих 90 минута дао целог себе за трибину.велика енергија,велика љубав и емоција,према Звезди,према Маракани је избила из нас и  као резултат тога је да ево и 5 дана после утакмице се прича о навијању,атмосфери и причаће се још дуго и памтити заувек! Кад смо дигли барјаке цело прво полувреме видео сам само рефлекторе,месец,парче неба и црвено беле барјаке и ништа више!Подсетило ме то на ону утакмицу из 2009. кад смо славили 20 година групе.Стварно прелеп осећај.Дан после утакмице био сам на некој прослави,ту је био и један играч Доњег Срема иначе мој пријатељ.И само сам га питао како се осећао и да ли је икад доживео онакву атмосферу,пошто је играо у иностранству пар године.Каже никад нигде ништа слично.Нити пред толико пуно људи,нико од њих није играо и да је стварно било нешто невероватно,а првих 15так минута нису знали где су.И да имамо прави тим,са таквом атмосфером и навијањем у првих пола сата могли би да дамо 2,3 гола свакој екипи која дође из наше лиге,али не вреди.Морамо да идемо најтежим могућим путем и нема кукања.Од сад још јаче и више,за Звезду,за трибину,за титулу!!!!
Само да похвалим Кизу и остале другаре за снимке и слике.Само тако наставите браћо.
Reply

Messages In This Thread
Одг: ПРОСЛАВА 50 ГОДИНА МАРАКАНЕ! - by Храбро срце - 09-20-2013, 01:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)