Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Ko vodi Zvezdu: Stojanović na sastanku, a Džajić i Stojadinović ne znaju s kim i gde
I da u Zvezdi ne zna leva šta radi desna, vidi se i na sledećem primeru. Pozvali smo sportskog direktora Zorana Stojadinovića da ga pitamo šta se dešava sa trenerom, da li je u toku proces njegove smene ili davanje podrške, odgovorio je: - Verujte da pojma nemam šta se dešava! Kad sam čuo da Stojanović nije vodo trening pozvao sam predsednika Džajića da ga pitam šta se dešava i zašto Stojanović nije vodio trening. Predsednik je bio šokiran i nije znao da mi odgovori, jer nije upućen u to što se dešavalo. To ga je veoma razljutilo i najbolje je da pitate njega šta se dešava. Predsednik Džajić se nije javljao na telefonski poziv da čujemo i njegovu izjavu. Obratili smo se i treneru Stojanoviću, sa konkretnim pitanjem - zašto niste vodili trening? - Imao sam druge obaveze. Koje? - Razrada plana i programa rada. Gubite li podršku uprave? - Ne. I dalje imam podršku u klubu. Šta će biti u budućnosti zavisi od rezultata. Zasad je sve u redu.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=109615

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by rukometas_bg - 09-20-2013, 09:57 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)