Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Прокоментарисао бих избор Вање Удовичића на место министра спорта. Прво морам рећи да ми је жао што је преко ноћи прерано завршио играчку каријеру, јер сматрам да је могао још много тога да да ватерполу. Заиста је био велики спортиста, ас, капитен! И криво ми је што још једна величина одлази у пензију без олимпијског злата.

Што се министарске функције тиче, изнео бих и добре и лоше ствари који вуче овакав избор. Добро је што је човек спорта и што ће свакако имати слуха за потребе спортиста. Добро је и што није страначка личност, већ је изабран као неко ко је био врхунски спортиста. Добро је и што није клупски експониран лик, тако да неће бити притисака те врсте и верујем да ће свима моћи да помаже колико треба. У Србији је играо за Партизан и Раднички, а ја колико знам, изјашњава се као Звездаш.

Лоше је што је ушао међу политичке але које ће га вероватно разчеречити на све стране и питање је колико ће у свему томе успети да се снађе. Ево видим, први потпредседник Владе га већ спомиње у непопуларној причи о приватизацији. Није искључено да искористе његово име за прљаве работе, облате га и баце као истрошену крпу. Не би био ни први, ни последњи коме је народ на спортском борилишту усхићено скандирао име, а касније му као руководиоцу исти тај народ јебавао мајку. Такође, не знам шта има од школе, али лично мислим да министар ни у једној сфери, па ни у спорту не сме бити без факултетске дипломе.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Pijanac - 09-03-2013, 10:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)