Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Циркус се наставља Ко с њим руководи-свако ко је у прилици Највиши халф иде на позајмицу а сви на стадиону виде колики је проблем скок Лажна или истинита прича о човека лева рука десни џеп у наводној епизоди из Ужица је само манифетлук Дуго чекани Араухо је на белом хлебу .са Петковићем и без њега потребан је врло само ми се чини да није медијске помпе не би га ни приметили Шта рећо о Стојићевом пуленима на пагу је још један а једину корист ће видети Стојић Од постојећег кадра нападача има 3 са истим профилом -робусни и са истим педигреом Звездина деца Исти господин Стојић који је по наш клуб малиган колико и Толе је плаћао новинаре за 2 лази Андерлехт и Ђурђић и Дауда не ваља Дауда је просечан играч али једини крилни нападач Ако га већ мењамо зар није логичније решење Видаковић из НП само то управи и Стојићу не одговара нема лажног рачуна и процената Купили смо доброг голмана али шта год да се деси не ваља Ако се пресели на клупу човек стагнира Ако заузме место Бајковићу који је који је нач најстандарднији члан то је толико нељудски да ми се повраћа Уз голмана је стигао Гогић ваљда као ПДВ По мени кад би овај тим знао неко да уклопи могао би комотно да игра ЛШ или ЛЕ само кад би управа на време довела играче а њих неко поштовао и знао да их уклопи што садашњи дрекавац са тренинга и човек који инатотом доказује свој интегритет Својевремено је Интер водио 2-0 на полувремену са Миланом а Берлускони је телофонирао Анћелотију и посаветовао га да уведе још једног нападача Милан је победио нити је Берлускони постао тренер нити је Анћелоти изгубио стрручност -ређа титуле по целој Европи Бивши и садашњи играчи Црвених ђавола истичу очински однос Фергусона а човек је Шкот и сујетан и бурног темперамента То је некад било наше друштво данас нас је надиграо Черноморец поред осталог ради фама који просипају бројни чланови управе а тим истим тренерско дерало храни новинаре чија приврженост почиње од сендвича а тек виски и вечера...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 08-29-2013, 12:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)