Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(08-27-2013, 02:09 PM)CEBEP link Wrote:Goran Milanović, presednik Jagodine i potpredsednik FS Srbije, kaže da je očekivao da se Tomislav Karadžić povuče.

- Tole već neko vreme govori: “Daj da ja idem, pa nek onda radi ko šta hoće”, tako da je to bila njegova lična odluka. Siguran sam da je ona konačna i da više nema nazad. Otvorićemo izborni proces u kojem će biti mnogo kandidata, a mi ćemo samostalno ili zajedno sa regionom zapadne Srbije predložiti svog. Predsednik je sada bio iz Vojvodine, prethodni je bio iz Beograda (Zvezdan Terzić, prim. aut.), tako da je logično da sada bude iz istočne ili zapadne Srbije. Mislim da nikako ne bi bilo dobro da novi predsednik bude kandidat Zvezde i Partizana jer onda opet ništa nismo uradili. U Srbiji se svake nedelje odigra 1.500 utakmica, tako da FSS ne čine samo dva beogradska kluba. Oni koji predlažu kandidate takođe moraju da znaju da predsednik nije gazda Saveza jer su ojačali regioni i klubovi - tvrdi Milanović.

Овај Јагодинац је бисер колико је глуп! Прво каже да је председник ту испред ФС Војводине, а онда индиректно каже да је радио за Звезду и Партизан, што треба да се промени. За Звезду није, тако да индиректно признаје за кога је радио. Тај цео кадар бре да се мења! Неписмени идиоти, глупаци!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Pijanac - 08-27-2013, 02:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)