08-23-2013, 07:22 AM
Слажем се, али само мислим да или ја нисам довољно упућен или се нисмо разумели... Али, колико знам, не може Вола да смени 9 клубова из супер лиге... Ваљда постоји скупштина која има чланове из свих региона, тј. регионалних савеза... На то сам мислио када сам рекао да се осигурао са те стране, јер скоро па у свим регионима су председници његови људи, плаћеници и бестидници којима је фудбал задња рупа на свирали... Такође, скупштина је у његовим рукама, нема већине тамо, то је сигурно... То су легална и легитимна места за смену ове маторе комуњарске лопуже... А када је то тамо немогуће, онда средства не могу баш да се бирају и да се игра дипломатије...
П.С. Ако знаш (или неко други ко је упућенији), напиши о начинима за смену који су могући, а да то иде легалним путем... Које су то полуге система, које нам дозвољавају да сазовемо скупштину или како се већ зове тело које бира председника савеза и да се десе промене на врху, а самим тим да се обезглави лоповски апарат и склоне и остали полтрони и лопови које савез поставља на врх судијксе организације и осталих организација које уништавају српски фудбал и најтрофејнији клуб!
П.С. Ако знаш (или неко други ко је упућенији), напиши о начинима за смену који су могући, а да то иде легалним путем... Које су то полуге система, које нам дозвољавају да сазовемо скупштину или како се већ зове тело које бира председника савеза и да се десе промене на врху, а самим тим да се обезглави лоповски апарат и склоне и остали полтрони и лопови које савез поставља на врх судијксе организације и осталих организација које уништавају српски фудбал и најтрофејнији клуб!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "