12-20-2003, 11:15 PM
Eto kao sto smo pricali, obistinila se i moja i anina zelja da prisustvujemo na ultimat fajtu. nisam ni mislio da idem, danas mi je bio drugi dan slave, medjutim keva od jednog od mojih najboljih ortaka mi je sredila karte. tako da sam uzeo karte od gidrinog sina milosa, i zauzeli smo fino mesto u parteru, sreo sam i neke ljude sa severa, neke iz kraja, i jos samo, par pandura sto nas stalno drkaju, i onog brku :o video me je, gledao me nekako sumnjicavo
Dakle za prvi memorijalni turnir nije bilo lose, moglo je biti bolje, organizacija je malo zaskripala. Nije se igralo na "plejof" nego kao neke grupe, bezveze. Nije radilo grejanje u hali, sve u jaknama smo sedeli. Cena karata 300 tribine i 600 parter ?! mnogo je... medjutim napunilo se kako-tako, doslo bi vise ljudi da nije drugi dan slave. borci su se pokazali dobri, zadovoljan sam onim sto sam video. najsmesniji mi je onaj tasmanijski djavo, sto ne zna da sastavi ni dve recenice na soskanalizaciji
Najvise smo poludeli kad se pojavio Ivan Bacic, hrvat. Cela hala je bila protiv njega, borio se protiv jednog Podgoricana i ne znam kako je izgubio. Pobrao je nevidjene batine, a kazu da je iz skole Mirka Crocop Filipovica. Mrzi me dalje da pisem, ali istakao bih da je Gidra bio dobar covek, dobrog srca, nije mafioso, ali je ubijen po mom misljenju zato sto je hteo da vrati stari nacin borbe na beogradskim ulicama, pesnicama i tucom. sada je to sve zamenila prangija i noz, nazalost.