08-11-2013, 07:27 AM
Читам оно наше саопштење синоћ и плаче ми се какав смо банана клуб постали. Имамо утицај на домаћи фудбал, у рангу Јавора, а ништа и не покушавамо да мењамо.
И прошла управа је лајала на Толета, па су на крају ако се не варам били уздржани приликом његовог реизбора. Доста више просеравања.
Quote: Црвена звезда више неће да ћути на све "марифетлуке" Томислава Караџића. Ћутали смо када је као председник ФСС славио титулу са нашим ривалом, ћутали смо и када је поново по опробаном рецепту и такозваним "таблицама" почетак шампионата учинио идентичним као и свих претходних година. Ћутали смо и када су наши ривали током једне сезоне играли више "пријатељских" утакмица, у којима су бодови били обезбеђени, а да нисмо ни видели "такмичарски" фудбал у њима. Народ за такве клубове има назив "филијале". Ћутали смо и када су без икаквих консултација, у више рангове промовисани клубови мимо сваког критеријума и важећих правила, а зарад "добробити српског фудбала". Више нећемо да ћутимо, нећемо ни да остављамо јавности да донесе свој суд, нити да чекамо да "реагују" разне комисије и додељују недовољне оцене судијама и делегатима Богољуба Степановића, чију хитну оставку такође захтевамо. Не!Мени је овај део саопштења крајње поражавајући. "Ћутали смо, ћутали смо, ћутали смо". Па кој мој смо ћутали. Ако ти не одговарају таблице за извлачење распореда онда предложиш нешто друго. Ако се клубови промовишу мимо правила, онда дигнеш глас. А ми чекамо да се деси неко срање, да би се огласили и преузели нешто.
И прошла управа је лајала на Толета, па су на крају ако се не варам били уздржани приликом његовог реизбора. Доста више просеравања.