08-09-2013, 10:34 AM
(08-09-2013, 10:25 AM)Војник_севера link Wrote:[quote author=Звездаш link=topic=4245.msg104216#msg104216 date=1376042559]
Ја не видех да се било ко штедео синоћ.
Синоћ није био проблем у том сегменту, то је могло да се види по бочним трибинама, које их нису испратиле звиждуцима. Иако је било звиждука током меча, испраћени су аплаузом.
Узрок није био у приступу, него у неким другим структурама, почевши од управе, па до тренера.
Не знам ни сам шта да мислим,да ли је до пристипа играча,тренера управе или још нечега.Мислим да све ово је ово све заједно мање или више.Можда грешим.
[/quote]
Касно склопљен тим, почетак квалификација 3-4 недеље пре прве првенствене, лоше одрађен физички део, јајарска тактика...
Нама је у Украјини у првој постави било 6 играча који нису играли прошле сезоне. Од тога два штопера који укупно имају 40 година.
Нећу да оправдавам играче, морало је то боље, али превише је оптужити их да се нису залагали. Десило нам се једноставно то да су Касалица у Украјини и Нинковић у Београду промашили немогуће. Да Милијаш промаши пенал после 150 година. Мислим да му је ово први промашен у Звезди. Јебига, није хтело. Али срећа се заслужује, а ми је оваквим вођењем клуба нисмо заслужили.