Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(08-08-2013, 08:48 PM)KizaLion link Wrote:Идемо редом:

1) Као што сам најавио, нећемо проћи Черноморец, јер сам знао да ће играти тврдо и затворено, чуваће предност из првог меча што је и логично. Можемо да се деремо из свег гласа ал тп је недовољно кад на терену имаш 80% идиота и глуперди
2) Нисмо имали пуно простора да променимо играче, само Мартиновић
3) На бековима као што каже Ерибо имамо мртвог Вешовића, а са друге стране Комарца жгољавог, који је упрскао пар центаршутева (као и увек у Толетовог лиги), и после псује и чупа свој дрес и каже "Марш у пичку материну", а требало би "Идиоте један, шта то радиш? Како те није срамота да играш у Звезди? Нисам ја за Звезду, не могу више да се бламирам, боље да се вратим кући у Чачак, овај дрес не заслужујем!"
4) Сутлијаш. Сваког јутра се пробуди за сома еура богатији. И то зато што га нико неће, а ми добри и наивни га примили назад, јер он воли Звезду, и хоће да помогне, како да не. Распала рага, повраћа ми се од таквих повратника и "капитена". Он може да да гол Французима а не може наводно "слабом" Безотоснију
5) Печник. Мислио сам да је солирање на Исланду ствар међусобног познавања и сплет прилика, међутим, он као и сваки Јанез, битно му је да се што више лично покаже, како би се вратио у Енглеску, боли га курац за Звезду. Није лош играч, али није за клуб попут нашег
6) Нинковић, стандардно добар, штета за оне прилике, ал кад је окружен кретенима-не вреди, нема с ким да игра, доведен у Звезду на превару (изјавио једном "већ сам прешао преко неких принципа...")
7) Тренер-кукавица, с Крнетом тамо, па овде нисмо могли да се извадимо на време
Што нисмо довели Марка Николића? Како Воша може да га доведе  а ми не?
Јел зато што човек поседује завидну интелигенцију, милина ми да читам његове изјаве
8 ) Управа-нула. Баратају именима почев од; Лане, Пантела, Гекас, македонски Анонимус, Фофана, Милевски, Деки Станковић и питај Бога ко зна још. И наравно патка на крају.
Епилог свега: Човић ће осећам да оде из клуба, нема више с ким озбиљно да ради. Кад је оног понедељка дошао на састанак с штакама, кворума није било!!!
9) Могли смо да играмо још 100 минута, гол не би дали. Немамо игру, а ово што демонстрирамо је за Толетову лигу-нашу реалност
ТО ЈЕ ТО и крај ко у биоскопу.Све је Киза објаснио

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by MACAK - 08-09-2013, 10:28 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)